fort de laon!!! 4daagse!!!

Ga naar beneden

fort de laon!!! 4daagse!!!

Bericht  viske op za mei 16, 2009 10:55 amCOLUMBIAN WARS @ ACE

The war on the colombian drug cartels has only just begun and YOU are needed !!!Airsoft Custom Events organiseert een 4 Daagse skirm van 17 tot en met 20 juli in Frankrijk in en rond het Fort van Laon.

Het Fort werd door de Fransen gebouwd ter verdediging tegen de Duitsers mochten ze ooit Frankrijk willen binnenvallen via België, doch het Fort werd nooit afgewerkt omdat bij de constructie men tot de constatatie kwam dat de afweermiddelen niet afdoende waren tegen de nieuwe Duitse kanonnen. Het fort huisveste meer dan 200 militairen, paarden en kanonnen eind jaren 1800. Dit prachtige Fort dat volledig gerestaureerd is en speelklaar gemaakt zal voorwerp uitmaken van hevige airsoftgevechten van vrijdagnacht tot maandagochtend in een prachtige omgeving! Het Fort zelf staat op een grond van meer dan 6Ha en de omliggende terreinen en bossen zijn ook nog eens goed voor meer dan 5Ha. Alles zal benut worden in zeer uiteenlopende hardcore airsoftmissies, dus not your usual capture the flag bullshit, maar zware gevechten met medics, artillerie, luchtaanvallen en special terrain rules.

PLANNING:

Vrijdag 17 juli:
Aankomst op het terrein vanaf 14.00uur tot en met 20.00uur. Inrichten slaapplaatsen en safetyzone en daarna is een vrije verkenning van de omgeving en het terrein mogelijk tot 20.00uur. Om 21.30uur starten we met een nachtspel.

Zaterdag 18 juli:
Een hele dag spelen, afgewisseld met de middagbreak en het avondmaal, gevolgd door nachtmissies.

Zondag 19 juli:
Een hele dag spelen, afgewisseld met een middagbreak en het avondmaal. ’s Avonds is er een gezellig kampvuur. Diegene die willen kunnen eventueel reeds zondagavond naar huis vertrekken.

Maandag 20 juli:
Na het ontbijt gaan we nog een kort spel inlassen en daarna rustig huiswaarts keren. Het terrein dient voor de middag verlaten te worden, op deze manier is ook iedereen op tijd thuis ’s avonds.

REGELS:

Er wordt voorrang gegeven aan de inschrijvingen voor de volle 4 dagen.
Andere inschrijvingen zijn mogelijk doch komen enkel in aanmerking indien er nog plaats is na de volledige inschrijvingen.
Regels ter plaatse zullen uitgelegd worden in het Nederlands en het Engels.
Als erkende Airsoftorganisator hanteren wij de regels van de Airsoft Alliantie België, zijnde max. 360 FPS voor alle airsoftreplica’s en max. 500 FPS voor alle sniperreplica’s.
Enkel de volgende bb’s zijn toegestaan op dit event: BIOSTAR & HIDD ECO-BIO.
BIOSTAR bb’s zijn ter plaatse te koop voor de prijs van 15€ per fles (= 3.000bb’s), 14€ per fles bij aankoop van een doos van 20 flessen (= 60.000bb’s). Zelfde prijs voor 0.20gram of 0.25gram.
Enkel pyro's van het merk ENOLA GAYE zijn toegestaan. Deze zullen ook ter plaatse aangeboden worden aan 5€ per stuk (wederom goedkoper dan in de winkels!!!), zowel voor bb granaten als voor rode of blauwe smokes.
Cheaters, zageventen en mensen die niet open minded aan dit weekend willen beginnen kunnen beter thuis blijven, daar er een zeer grote verscheidenheid zal zijn aan hi tech missies en regels tijdens het weekend! (artillerie, medics, enz.)
Er zal een generator zijn, doch aangeraden is om toch zelf enige voorzieningen te treffen naar het opladen van batterijen etc.
FOOD, DRINKS & SLEEPING:

In de inkomprijs zijn volgende zaken inbegrepen:

Ontbijt-middagmaal-avondmaal op zaterdag 18 juli.
Ontbijt-middagmaal-avondmaal op zondag 19 juli.
Ontbijt op maandag 20 juli.
Alle andere maaltijden (vrijdagavond en/of maandagmiddag) zijn zelf te voorzien.
Slaapplaats ‘binnen’ in het fort, zijnde beschut tegen de weersomstandigheden. Enkel een veldbed en een slaapzak zijn dus voldoende, maar indien je wenst kan je ook een tent meenemen, maar dan zal je op de parking naast de wagens moeten slapen.
Wat meer luxe gewenst? Geen probleem! Er zijn verschillende hotels in de nabije omgeving van het fort terug te vinden en de prijzen beginnen vanaf 38€ per kamer.
TEAMS:

THE ARMY: Dresscode is alles wat een camouflagepatroon heeft. Ongeacht de kleur, land van herkomst, licht of donker etc. Dus meer dan 1 kleur en de verschillende kleuren in een of ander patroon verweven.
THE CARTEL: Dresscode is alles wat géén camouflagepatroon heeft. Dus urban clothing, terrorist outfit, full military style zonder camouflagepatronen = uni-kleur (alles in dezelfde kleur) zoals bv alles in kaki groen etc, police, swat... (die zijn omgekocht he!)
Bedoeling is om zonder teambandjes te werken, dit gaat enkel als iedereen de moeite doet om zich in te schrijven in het juiste team en de juiste dresscode respecteert!
Heb je vragen omtrent jouw outfit, weet je niet of het valt onder ARMY of onder CARTEL? Stuur dan gewoon een mail mét foto(!!!) van de kledij naar 4days@airsoftcustomevents.be

Indien het even kan, neem dan van elk team een outfit mee, als er weer eens leuke mensen zijn die zich inschrijven en niet komen opdagen, kunnen we toch nog wat rechtrekken naar teamverdeling!

ADRES:

Fort de Mons-en-Laonnois
Chemin militaire du fort
Mons-en-Laonnois
France

Op het kruispunt van de D652 en de Chemin militaire du fort volg je het zandweggetje helemaal tot bovenaan waar je aan de inkom van het fort bent aangekomen. Indien er even geen marshall (in het rood) te zien is, kom er dan één vinden en dan mag je na aanwijzingen van een marshall het fort met je wagen binnenrijden om al je materiaal aan de safety zone uit te laden en eens dit gebeurd is, dien je de wagen terug uit het fort te rijden en op de aangewezen parking te plaatsen. De wagens staan volledig veilig buiten het speelterrein en toegang tot de wagens is steeds mogelijk!

Foto’s van het terrein (genomen begin 2009) zijn te bezichtingen op de volgende URL: www.airsoftcustomevents.be/fortdelaon

EXTRA INFO:

Al het fotografeerwerk zal verricht worden door www.fotografix.be en alle foto's zullen achteraf te zien zijn voor iedereen.

Verschillende prijzen en goodies zullen uitgedeeld worden, gesponsord door verschillende leveranciers.

Door weersomstandigheden of andere onverwachte hindernissen kan deze skirm in het uiterste geval afgelast worden door de Burgemeester van Mons-en-Laonnois indien de toegangsweg geen voertuigen meer toelaat. Dit is helaas het geval al eens geweest 2 jaar geleden na een storm. We verwachten echter geen dergelijke problemen gezien het midden juli is, maar men weet maar nooit…

De middeleeuwse stad van Laon is op slechts 6 km verder en beslist de moeite waard om eens te bezoeken voor diegene die op tijd zijn vrijdagmiddag of maandagnamiddag nog even tijd hebben. Er zijn in de omgeving verschillende Duitse Militaire kerkhoven van de eerste wereldoorlog die beslist eens de moeite waard zijn om te bezichtigen!

Meer inlichtingen kan je steeds bekomen via het tourismebureau of ACE.

INSCHRIJVINGEN & BETALINGEN:

De kostprijs voor deze 4 daagse en onvergetelijke skirm bedraagt 95€.
Eten, drinken, overnachtingen en herdenking inbegrepen.

Voor 1 dag (zaterdag of zondag en eten inbegrepen): 45€.
Inschrijven kan enkel via het volgend mailadres: 4days@airsoftcustomevents.be
Hier dien je duidelijk de volgende gegevens te vermelden (dus best even copy/pasten dan vergeet je zeker niets!):

Naam:
Voornaam:
Geboortedatum:
E-mailadres:
Gewenst Team: CARTEL – ARMY (weghalen wat niet past)
Geschat uur van aankomst op vrijdag 17 juli:
BB’s nodig? Zo ja, geschat aantal flessen van 0.20 en/of 0.25gr?:

Alle betalingen dienen te gebeuren cash ter plaatse bij aankomst voor de betreding van het Fort.

WIJ HOPEN VAN JULLIE MASSAAL TE MOGEN VERWELKOMEN OP DEZE ONVERGETELIJKE SKIRM OP DEZE BUITENGEWONE LOCATIE!!!

TWIJFEL NIET VAN ONS TE CONTACTEREN MET AL JULLIE VRAGEN, IDIOTE VRAGEN BESTAAN NIET...

_________________


pm mij voor aansluiten team
avatar
viske
Admin
Admin

Aantal berichten : 105
Leeftijd : 30
Woonplaats : affligem
Registration date : 26-08-08

Profiel bekijken http://www.airsoftredskulls.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum