22-23 november 2008 @ fort Barchon

Ga naar beneden

22-23 november 2008 @ fort Barchon

Bericht  viske op wo okt 29, 2008 8:42 pm

Airsoft Kempen mag met plezier melden dat we een fort hebben kunnen bemachtigen in Barchon. Dit fort werd gebouwd voor de eerste Wereldoorlog ter verdediging van Luik. Luik zou als eerste door de Duitsers overlopen worden in het plan om West-Europa te veroveren. Ook al waren de Belgische troepen niet volledig voorbereid op deze aanval, toch konden ze de Duitsers langer afhouden dan de Duitsers hadden gepland. Hierdoor konden de geallieerde en Belgische troepen zich herpositioneren. Hierdoor konden ze een beter verweer geven tegen de Duitsers.Het fort bestaat uit drie verschillende lagen, een top laag die bestaat uit de gewoonlijk woodland terrein-kenmerken. Daar onder zit een gangenstelsel dat leid naar de geschut koepels, hospitaal en voorraadkamers. Hier onder werd later ook nog een extra gangenstelsel gebouwd dat zich verweeft met de eerste verdieping.

Zoals men ziet is de bovenste laag een paradijs aan features, die de sfeer van de eerste wereld oorlog optimaal naar boven brengen. Met de originele inslag-kraters, die nog perfect zijn te zien. Maar ook de binnen- en ondergrondse gangen moeten hier zeker niet voor onder doen.

Zoals men kan zien zijn er delen van de gangen belicht met een aantal verlichtings-punten. Toch raden we het aan een zaklamp mee te nemen, want er zijn ook andere gangen die niet verlicht zijn.

Ook naar onze goede gewoonte hebben we ook op dit terrein een aantal faciliteiten kunnen voorzien. Op dit terrein beschikken we over elektriciteit, wc’s,douches en eten ( dit zal normaal in de vorm van een veldkeuken zijn, maar hier hebben we nog geen zekerheid van. Als dit toch niet zou doorgaan zullen wij dit zelf verzorgen.) Ook hebben we de beschikking slaapvertrekken voor 70 a 90 mensen. Deze zijn verdeeld over vier vertrekken in het fort ( gelieve dit wel te vermelden als men wilt slapen in deze vertrekken. Ook belangrijk is, vol is vol. Dus als je met een tent kunt komen wordt dat wel geprefereert.). Deze kamers zijn kaal dus eigen bedje meenemen is wel nodig.Prijzen

Airsoft Freaks heeft voor ons gezorgt dat we wat prijzen kunnen geven aan de spelers die aan een speciaal skirm onderdeel zullen gelinkt worden. De prijzen zullen in volgende vorm worden weggegeven.

- Bon t.w.v 40 euro
- Bon t.w.v 30 euro
- Bon t.w.v 20 euro
- Bon t.w.v 10 euro

Faciliteiten:

- Parking
- Kampeerplaatsen
- Toileten
- Douchen
- Elektriciteit

Entree:

- Standaard prijs: 50 euro
- Huurkit: 80 euro ( 50 Huurkits beschikbaar)
- Eten : nog geen prijs ( dit is wegens dat we er nog niet uit zijn welke vorm we hier gaan aannemen)
- Spelers-verzekering: 5 euro ( Dit is op aanvraag van de terreinbeheerder. Alleen spelers met een spelers-verzekering worden toegelaten. Leden van het AAB zijn hier al op verzekert en moeten deze verplichte toelage niet betalen.)

Men dient vooraf de prijzen te betalen. De prijzen zijn voor het volledige weekend. De inschrijvingen eindigen op 19 November.

Men kan op volgende rekening-numers betalen

ons Belgische bank rekening:
KBC Bank: 733-0378666-08 tnv Airsoft Kempen VOF.

Voor onze Nederlandse deelnemers kan dit via:
Rabobank rek nr: 1228.72.649

Aantal spelers

Minmaal aantal spelers: 60
Maximaal aantal spelers: 150

BB-specificatie

Enkel Biostar BB’s worden hier toegestaan, deze zullen beschikbaar zijn op het veld.

Inschrijvingen:

Inschrijven doet men via de email adressen die hier onderstaan, enkel dan wordt men geregistreed en op de lijst gezet. Als men dan het geldt heeft overgeschreven op de des betreffende rekening krijgt men de verder informatie die nodig is toegestuurd. Hier in zitten dingen zoals een bevestiging van betaling, een wegomschrijving, luchtfoto enzv.

Contact en inschrijvingen:

Deze emails zijn voor alle vragen en inschrijvingen
info-ask@telenet.be of infoask@telenet.be

_________________
Where Heroes Die We Go On

http://www.airsoft-games.com/viewtopic.php?f=9&t=1551
voor foto's

_________________


pm mij voor aansluiten team
avatar
viske
Admin
Admin

Aantal berichten : 105
Leeftijd : 30
Woonplaats : affligem
Registration date : 26-08-08

Profiel bekijken http://www.airsoftredskulls.be

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum